Næste trækning om:
21
DAGE
05
TIMER
56
MIN
30
SEK

Vendsyssel-kvinde får 1 mio. kr. på vundet lod

Tirsdag den 17. januar fik en heldig kvinde sig noget af en overraskelse, da hun vandt hovedpræmien på 1 million kr. i Varelotteriet. Hvad der gør historien endnu bedre er, at kvinden kort tid forinden havde vundet det heldige lod i en konkurrence på sociale medier.

Det er nærmest så heldigt, at man kommer til at tro på skæbnen. I tirsdags i sidste uge vandt en heldig kvinde fra Vendsyssel hele 1 million kr. i Varelotteriet. Og for at det ikke skal være løgn, havde den nyslåede millionær netop vundet sit lod i en konkurrence, Varelotteriet afholder på de sociale medier – den ugentlige ’Søndagsquiz.’

 

”Min første tanke var: Det passer simpelthen ikke,” siger Vendsyssel-millionæren glad.

 

”Det var en helt uvirkelig fornemmelse. Jeg skulle bruge nogle dage på at sunde mig. Millionen gik ind på min konto dagen efter, men jeg blev ved med at tjekke min netbank for at se, om den nu stadig stod der, eller om jeg forestillede mig det.”

 

Sommerferie og en rejse til Asien

Kvinden har spillet med i Varelotteriet i mange år og har vundet flere af de små gevinster på sine andre lodder. Hvis man ikke spiller, har man ingen chance for at vinde, som hun siger.

 

”Men alligevel havde jeg aldrig for alvor forestillet mig, at jeg skulle vinde hovedpræmien. Da jeg vandt loddet på de sociale medier, tænkte jeg, at jeg sjældent plejer at være så heldig. Og så vinder jeg millionen lige bagefter!” fortæller den glade vinder, der også har delt nyheden med familie og venner, som er meget glade på hendes vegne.

 

Og hvad skal pengene så gå til?

 

”Jeg havde allerede planlagt en rejse til Asien, da jeg vandt, men nu får jeg lidt ekstra lommepenge til turen. Den er først til vinter, så nu overvejer jeg også at tage på sommerferie. Og så skal mine børn selvfølgelig mærke det,” slutter den heldige kvinde fra Vendsyssel.


Varelotteriets vinderhistorier

Har du ofte spurgt dig selv, hvad du ville gøre med pengene, hvis du vandt en million kroner? Her på siden kan du dykke ned i vores glade, hjertevarme, sjove, spøjse vinderhistorier og høre, hvordan nogle af Varelotteriets vindere reagerede på at få at vide, de havde vundet en stor gevinst. God læselyst.

”Jeg troede, at nogen ville stå og grine af mig”

Da kvinden fra Aarhus blev ringet op af sin forhandler med nyheden om, at hun havde vundet en million, var hun sikker på, at det var telefonfis. Siden blev hun overbevist. Læs her, hvad hun brugte pengene på.

”Min søn troede ikke på, at det var sandt”

75.000 kroner – så meget vandt en kvinde fra Østjylland i Varelotteriet, og det hjalp hende med at komme på fode igen. Læs historien om, hvordan gevinsten ændrede spillerens liv.

Blev millionær for en 50’er

Et kviklod i Varelotteriet, købt af en Haderslev-kvinde for 50 kr. per trækning, gik i fredags hen og blev det heldige vinderlod. Kvinden, der har spillet i Varelotteriet i 30 år, kan nu kalde sig nyslået millionær.

Butikken Ærøpigen værner om fællesskabet

For tre år siden åbnede Ærøpigen i Marstal. Udover at sælge garn og lokalproducerede varer lægger butikken også lokaler til nørklecaféer, foredrag og strikkeformiddage, der samler ærøboerne. Og ikke mindst holder Ærøpigen liv i Marstals salg af Varelotteriet, et af Danmarks ældste klasselotterier.

Den særligt heldige boghandel i Nørresundby

Varelotteri-forhandler Michael Clausen sælger lykkenumre fra sin Bog & Idé. Hele tre milliongevinster er nemlig blevet vundet i butikken hen over de seneste år. Vi har talt med forhandleren for at høre ham om, hvad det bedste ved jobbet er.

Festdag i Ulfborg: Kvinde vinder 1 million kroner

En check blev hængt op i vinduet, flag blev sat frem og den røde løber rullet ud hos Ulfborg Isenkram, da der den 8. september blev fundet en vinder af 1 million kroner i butikken. Ejer, John Sørensen, fortæller, at det ikke er første gang i butikkens historie, at heldet slår ned.

Flere generationer har købt lod hos Nygaards kaffe

Forhandleren i Frederikshavn har solgt Varelotteriet i snart 20 år, men forretningen er langt over 100 år gammel. Mød ejeren af den hyggeligste kaffebutik i dette interview.

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

Kvinde fra Ribe: ”Nu stopper jeg med at arbejde!”

En kvinde fra Ribe fik sig noget af en overraskelse, da en SMS-besked afslørede hendes store gevinst på 1,5 millioner kroner i Varelotteriet. Læs mere om, hvordan hendes drøm blev til virkelighed efter 10 års dedikeret spil.

Millionær fra Ebeltoft: "Jeg skreg af glæde!"

Efter 30 år havde en kvinde fra Ebeltoft mistet håbet om at vinde den store gevinst. Men så ringede forhandleren fra Legekæden pludselig med en glædelig nyhed: Kvinden var netop blevet millionær i Varelotteriet.

Million-lod købt i Nordisk Korthandel på Vesterbro

”Jeg troede, de tog gas på mig, da de ringede inde fra forretningen,” fortæller den glade Varelotteri-spiller og vinder af 1 million kroner. Ifølge hende selv er hun stadig ’en gammel, sindig jyde,’ selvom hun i mange år har boet på Frederiksberg, så pengene skal ikke bare klattes væk.

Nordjyde blev millionær, mens hun spiste frokost

Kvinden var i fuld gang med at bestille fra menukortet, da vi forsøgte at ringe og fortælle hende den gode nyhed. Men der var et problem. Telefonen var løbet tør for strøm. Læs historien om, hvilken betydning gevinsten fik for kvinden.

Populær forhandler i Farum: ”Bevar drømmen”

Per Kattrup, Varelotteriets mangeårige privatforhandler i Farum, har i en alder af 83 år valgt at gå på pension. Vi har talt med forhandleren om hans traditionsrige hjemmebesøg, hans populære stand på Farum Torv, og hvorfor det er vigtigt at holde fast i forventningens glæde.

Samme trækning: Kvinde vinder 25.000 og 1 mio. kr.

Først fik kvinden en SMS om, at hun havde vundet 25.000 kr. Derefter tikkede der en ny besked ind om, at hun også havde vundet hovedgevinsten – og var blevet millionær. Hun havde nemlig sidenummeret til det heldige vinderlod.

Vendsyssel-kvinde får 1 mio. kr. på vundet lod

Tirsdag den 17. januar fik en heldig kvinde sig noget af en overraskelse, da hun vandt hovedpræmien på 1 million kr. i Varelotteriet. Hvad der gør historien endnu bedre er, at kvinden kort tid forinden havde vundet det heldige lod i en konkurrence på sociale medier.

Vinder 1 million kr. på lod købt dagen før

Nogle gange er man bare ufatteligt heldig. Det oplevede en mand fra Roskildes omegn, da han torsdag vandt 1 million kr. på et Varelotteri-lod, han havde købt dagen før.

Vinder af 1 mio: "Det er min lille hemmelighed"

En kvindelig Varelotteri-spiller fra Odense fik fredag den 17. februar 2023 den besked, mange nok drømmer om at få på et tidspunkt i deres liv: Hun var blevet millionær. Kvinden kan se frem til, at der en af de kommende dage vil rulle seks nuller med et 1-tal foran ind på hendes konto.

Vinder af 1 mio: Fik kaffen galt i halsen

En kvinde sad og spiste morgenmad med sin familie, da dagen pludselig blev vendt på hovedet af et telefonopkald. Her fik hun at vide, at hun havde vundet hovedgevinsten i Varelotteriet og nu kunne kalde sig millionær.