Køb lodsedler Min side
Næste trækning om:
10
DAGE
22
TIMER
11
MIN
32
SEK

”Jeg troede, at nogen ville stå og grine af mig”

Da kvinden fra Aarhus blev ringet op af sin forhandler med nyheden om, at hun havde vundet en million, var hun sikker på, at det var telefonfis. Siden blev hun overbevist. Læs her, hvad hun brugte pengene på.

”Jeg har ikke fortalt det til mange,” fortæller den tidligere Varelotteri-vinder af 1 million kroner.


Vi ringede til hende for at høre, hvordan det er gået, efter hun vandt hovedpræmien tilbage i 2019. Kvinden fra Aarhus genkalder, at hun gik derhjemme i haven en ganske almindelig formiddag, da hun fik beskeden. Dengang var det bagerforretningen, hvor hun købte sit lod, der ringede hende op.


”Hende, jeg talte med, sagde, jeg skulle komme derhen, fordi jeg havde vundet 1 million kroner. Det første, jeg tænkte, var, at der var nogen, der lavede telefonfis. Men hun blev ved med at insistere på, at jeg skulle møde op med min lodseddel,” siger Aarhus-vinderen.


Hun skiftede derfor ud af sit havetøj, greb lodsedlen og begav sig mod bageren. Da hun nåede derhen, var hun helt overbevist om, at der ville stå nogen gemt i buskene og grine af hende.


”Men det gjorde der ikke, for det var jo rigtigt nok. Jeg havde virkelig vundet,” siger hun med smil i stemmen.


Blev du overrasket?


”Meget! Tænk, at jeg pludselig skulle være så heldig? Jeg havde aldrig vundet en stor gevinst før. Kun i omegnen af 100 kroner, og det kan jo ikke rigtig mærkes.”


Havde altid drømt om Thailand
Kvinden fortæller, at det første, hun gjorde, efter chokket havde lagt sig, var at ringe til sin mand med det kække spørgsmål: ’Hvad siger du til at være gift med en millionær?’


”Det havde han lidt svært ved at tro på,” griner Varelotteri-vinderen.


”Efter jeg havde overbevist ham om, at det passede, ringede jeg til mine børn og til min gamle mor. Som tiden gik, fortalte jeg det også til gode venner, men ellers har jeg holdt det for mig selv.”


Har du fået brugt gevinsten?


”Ja! Udover at blive gældfri og give noget hver til børnene, har vi brugt en del på rejser. Først tog vi til Thailand, som vi længe havde drømt om at se, og derefter Filippinerne. Siden har vi været i Tyrkiet og Grækenland og på Gran Canaria,” fortæller den aarhusianske Varelotteri-vinder, der stadig spiller med på loddet, som hun vandt millionen på.


”Siden da har jeg vundet 270 kroner. Det er vist et heldigt lod,” slutter hun glad.

 


Skrevet af Ida Weis Jacobsen


Varelotteriets vinderhistorier

Har du ofte spurgt dig selv, hvad du ville gøre med pengene, hvis du vandt en million kroner? Her på siden kan du dykke ned i vores glade, hjertevarme, sjove, spøjse vinderhistorier og høre, hvordan nogle af Varelotteriets vindere reagerede på at få at vide, de havde vundet en stor gevinst. God læselyst.

”Jeg troede, at nogen ville stå og grine af mig”

Da kvinden fra Aarhus blev ringet op af sin forhandler med nyheden om, at hun havde vundet en million, var hun sikker på, at det var telefonfis. Siden blev hun overbevist. Læs her, hvad hun brugte pengene på.

”Min søn troede ikke på, at det var sandt”

75.000 kroner – så meget vandt en kvinde fra Østjylland i Varelotteriet, og det hjalp hende med at komme på fode igen. Læs historien om, hvordan gevinsten ændrede spillerens liv.

Den særligt heldige boghandel i Nørresundby

Varelotteri-forhandler Michael Clausen sælger lykkenumre fra sin Bog & Idé. Hele tre milliongevinster er nemlig blevet vundet i butikken hen over de seneste år. Vi har talt med forhandleren for at høre ham om, hvad det bedste ved jobbet er.

Flere generationer har købt lod hos Nygaards kaffe

Forhandleren i Frederikshavn har solgt Varelotteriet i snart 20 år, men forretningen er langt over 100 år gammel. Mød ejeren af den hyggeligste kaffebutik i dette interview.

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

Nordjyde blev millionær, mens hun spiste frokost

Kvinden var i fuld gang med at bestille fra menukortet, da vi forsøgte at ringe og fortælle hende den gode nyhed. Men der var et problem. Telefonen var løbet tør for strøm. Læs historien om, hvilken betydning gevinsten fik for kvinden.

Populær forhandler i Farum: ”Bevar drømmen”

Per Kattrup, Varelotteriets mangeårige privatforhandler i Farum, har i en alder af 83 år valgt at gå på pension. Vi har talt med forhandleren om hans traditionsrige hjemmebesøg, hans populære stand på Farum Torv, og hvorfor det er vigtigt at holde fast i forventningens glæde.

Rosa: ”Mine spillere har tillid til min kiosk”

I Horsens ligger Nørrebros kiosk, hvor ejer, Rosa Benkjer, har et blødt hjerte for at sælge lodder. Læs interviewet med Varelotteri-forhandleren her.

Vinder 1 million kr. på lod købt dagen før

Nogle gange er man bare ufatteligt heldig. Det oplevede en mand fra Roskildes omegn, da han torsdag vandt 1 million kr. på et Varelotteri-lod, han havde købt dagen før.