Køb lodsedler Min side
Næste trækning om:
10
DAGE
21
TIMER
17
MIN
43
SEK

Nordjyde blev millionær, mens hun spiste frokost

Kvinden var i fuld gang med at bestille fra menukortet, da vi forsøgte at ringe og fortælle hende den gode nyhed. Men der var et problem. Telefonen var løbet tør for strøm. Læs historien om, hvilken betydning gevinsten fik for kvinden.

På en sommerdag den 24. august var en nordjysk kvinde og hendes mand taget ud for at spise en god frokost inde i byen – fuldstændig uvidende om, hvilken glædelig nyhed der ventede dem:

”Min telefon var løbet tør for strøm, mens jeg var ude og spise frokost med min mand.”

Hvad kvinden ikke vidste var, at mens hun var i fuld gang med at bestille fra menukortet, havde en medarbejder i Varelotteriet forsøgt at kontakte hende i flere omgange – dog uden held.

 

De mange ubesvarede opkald fra Varelotteriet


Efter at kvinden kom hjem fra byen og tændte for sin telefon, kunne hun se alle de ubesvarede opkald fra Varelotteriet.

Herefter ringede hun straks til Varelotteriet, hvor hun langt om længe fik afsløret den gode nyhed: Hun havde vundet topgevinsten på 1 million kroner! 


”Er det rigtigt?” sagde kvinden overrasket, hvorefter medarbejderen fra Varelotteriet forsøgte at forsikre kvinden om, at nyheden var ganske rigtig.

Efter opkaldet bad kvinden sin mand om at tjekke telefonnummeret omgående, for at se, om det nu var Varelotteriet, hun havde snakket med.

”Og det var det!” sagde fra den glade nordjyde med et lille grin.

 


Gevinsten har givet en helt særlig frihed

I dagene efter at chokket havde lagt sig, havde parret snakket om, hvad der nu skulle ske. De besluttede sig for at ikke fortælle det til nogen.

Hvordan føles det så nu, at havde vundet 1 million skattefrie kroner?

”Jamen det giver jo en dejlig ro,” sagde kvinden omgående, hvorefter hun uddybede:

”Med de stigende priser og ekstraregninger har vi tænkt på, at vi nu skal til at få varmepumpe og elpaneler - det har vi nu råd til. Så gevinsten har bare givet os en helt særlig frihed. Ønsker vi at flytte, så har vi nu også indskuddet til det,” sagde den nyslåede millionær glad og lettet.

 


Har altid troet på, at hun kunne vinde

Kvinden er en trofast spiller i Varelotteriet og har spillet med i mange år:

”Det var faktisk min mand, som købte lodsedlen til mig for mange år siden. Han tænkte, at det var lige noget for mig”

Selvom kvinden kun har vundet et par små gevinster gennem årene, har hun altid haft en stærk mavefornemmelse:

”Jeg har altid haft det på fornemmelsen, at jeg kunne vinde. Jeg ved, at det lyder skørt, men det har jeg bare. Og spiller man ikke med, har man slet ingen chance for at vinde” sluttede nordjyden af med et smil.

 


Skrevet af Unn Boðadóttir


Varelotteriets vinderhistorier

Har du ofte spurgt dig selv, hvad du ville gøre med pengene, hvis du vandt en million kroner? Her på siden kan du dykke ned i vores glade, hjertevarme, sjove, spøjse vinderhistorier og høre, hvordan nogle af Varelotteriets vindere reagerede på at få at vide, de havde vundet en stor gevinst. God læselyst.

”Jeg troede, at nogen ville stå og grine af mig”

Da kvinden fra Aarhus blev ringet op af sin forhandler med nyheden om, at hun havde vundet en million, var hun sikker på, at det var telefonfis. Siden blev hun overbevist. Læs her, hvad hun brugte pengene på.

”Min søn troede ikke på, at det var sandt”

75.000 kroner – så meget vandt en kvinde fra Østjylland i Varelotteriet, og det hjalp hende med at komme på fode igen. Læs historien om, hvordan gevinsten ændrede spillerens liv.

Den særligt heldige boghandel i Nørresundby

Varelotteri-forhandler Michael Clausen sælger lykkenumre fra sin Bog & Idé. Hele tre milliongevinster er nemlig blevet vundet i butikken hen over de seneste år. Vi har talt med forhandleren for at høre ham om, hvad det bedste ved jobbet er.

Flere generationer har købt lod hos Nygaards kaffe

Forhandleren i Frederikshavn har solgt Varelotteriet i snart 20 år, men forretningen er langt over 100 år gammel. Mød ejeren af den hyggeligste kaffebutik i dette interview.

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

Nordjyde blev millionær, mens hun spiste frokost

Kvinden var i fuld gang med at bestille fra menukortet, da vi forsøgte at ringe og fortælle hende den gode nyhed. Men der var et problem. Telefonen var løbet tør for strøm. Læs historien om, hvilken betydning gevinsten fik for kvinden.

Populær forhandler i Farum: ”Bevar drømmen”

Per Kattrup, Varelotteriets mangeårige privatforhandler i Farum, har i en alder af 83 år valgt at gå på pension. Vi har talt med forhandleren om hans traditionsrige hjemmebesøg, hans populære stand på Farum Torv, og hvorfor det er vigtigt at holde fast i forventningens glæde.

Rosa: ”Mine spillere har tillid til min kiosk”

I Horsens ligger Nørrebros kiosk, hvor ejer, Rosa Benkjer, har et blødt hjerte for at sælge lodder. Læs interviewet med Varelotteri-forhandleren her.

Vinder 1 million kr. på lod købt dagen før

Nogle gange er man bare ufatteligt heldig. Det oplevede en mand fra Roskildes omegn, da han torsdag vandt 1 million kr. på et Varelotteri-lod, han havde købt dagen før.