Næste trækning om:
22
DAGE
19
TIMER
22
MIN
31
SEK

”Min søn troede ikke på, at det var sandt”

75.000 kroner – så meget vandt en kvinde fra Østjylland i Varelotteriet, og det hjalp hende med at komme på fode igen. Læs historien om, hvordan gevinsten ændrede spillerens liv.

En septemberdag i 2019 gik en østjysk kvinde ned til sin forhandler for at forny sit Varelotteri-lod. Dengang havde hun spillet med i lotteriet i 10 år efter opfordring fra sin søster, der jævnligt vandt gevinster.


Da hun fornyede lodsedlen, tænkte kvinden, at dette måtte være sidste gang, hun spillede med, for det var længe siden, hun sidst havde vundet, og hun havde med egne ord ’ikke salt til et æg’, fordi lejligheden, hun sad i, var for dyr.
Men et par dage senere fik den østjyske Varelotteri-spiller en SMS:


”Den sagde, at jeg havde vundet et stort beløb. Det er løgn, tænkte jeg. Jeg var på arbejde den dag, så jeg trak min kollega til siden, viste hende beskeden og spurgte, om hun lige kunne læse for mig, hvad der stod. Hun udbrød med det samme: ’Du har sgu da vundet 75.000 kroner.’ Jeg bad hende om ikke at sige det til nogen,” mindes den glade vinder.


Den østjyske spiller og hendes søster plejer at skrives ved, hver gang der har været trækning. Også den dag skrev søsteren og spurgte, om hun mon havde vundet. ’Lidt,’ svarede den nyslåede vinder af 75.000 kroner.


”Men da jeg så min søster senere på dagen, fortalte jeg hende de gode nyheder. Jeg ringede også til mine børn, og min søn var ganske overbevist om, at jeg havde læst forkert; at der var et komma og ikke et punktum i tallet, og at jeg kun havde vundet 75 kroner. Men da pengene rullede ind på kontoen, kunne jeg sige: ’Hvad sagde jeg’?” griner Varelotteri-vinderen.


Det hjalp mig til at overleve
Både vinderens børn og søster vidste, at hun trængte til pengene, så de var alle ovenud glade og lettede på hendes vegne.


”I den periode havde jeg virkelig brug for dem,” fortæller spilleren og fortsætter:


”Jeg var nødt til at komme ud af min lejlighed, men det er dyrt at flytte. Gevinsten hjalp til, at jeg kunne trække vejret, imens jeg ledte efter en anden lejlighed. Det var guld værd, at jeg ikke skulle ud at låne 30.000 kroner til et nyt indskud. Det hjalp mig til at overleve økonomisk.”


I dag er den økonomiske situation for vinderen langt bedre, og hun spiller stadig med i Varelotteriet.


”Mine lodder skal gå i arv til mine unger, når jeg engang ikke er her mere. Jeg har altid været glad for at spille med, også i de tørre perioder,” siger hun.


”Lige nu vinder jeg ikke så meget, men min søster vinder hver gang. Vi skriver stadig sammen, når der er trækning.”

 

 

Skrevet af Ida Weis Jacobsen


Varelotteriets vinderhistorier

Har du ofte spurgt dig selv, hvad du ville gøre med pengene, hvis du vandt en million kroner? Her på siden kan du dykke ned i vores glade, hjertevarme, sjove, spøjse vinderhistorier og høre, hvordan nogle af Varelotteriets vindere reagerede på at få at vide, de havde vundet en stor gevinst. God læselyst.

”Jeg troede, at nogen ville stå og grine af mig”

Da kvinden fra Aarhus blev ringet op af sin forhandler med nyheden om, at hun havde vundet en million, var hun sikker på, at det var telefonfis. Siden blev hun overbevist. Læs her, hvad hun brugte pengene på.

”Min søn troede ikke på, at det var sandt”

75.000 kroner – så meget vandt en kvinde fra Østjylland i Varelotteriet, og det hjalp hende med at komme på fode igen. Læs historien om, hvordan gevinsten ændrede spillerens liv.

Blev millionær for en 50’er

Et kviklod i Varelotteriet, købt af en Haderslev-kvinde for 50 kr. per trækning, gik i fredags hen og blev det heldige vinderlod. Kvinden, der har spillet i Varelotteriet i 30 år, kan nu kalde sig nyslået millionær.

Butikken Ærøpigen værner om fællesskabet

For tre år siden åbnede Ærøpigen i Marstal. Udover at sælge garn og lokalproducerede varer lægger butikken også lokaler til nørklecaféer, foredrag og strikkeformiddage, der samler ærøboerne. Og ikke mindst holder Ærøpigen liv i Marstals salg af Varelotteriet, et af Danmarks ældste klasselotterier.

Den særligt heldige boghandel i Nørresundby

Varelotteri-forhandler Michael Clausen sælger lykkenumre fra sin Bog & Idé. Hele tre milliongevinster er nemlig blevet vundet i butikken hen over de seneste år. Vi har talt med forhandleren for at høre ham om, hvad det bedste ved jobbet er.

Festdag i Ulfborg: Kvinde vinder 1 million kroner

En check blev hængt op i vinduet, flag blev sat frem og den røde løber rullet ud hos Ulfborg Isenkram, da der den 8. september blev fundet en vinder af 1 million kroner i butikken. Ejer, John Sørensen, fortæller, at det ikke er første gang i butikkens historie, at heldet slår ned.

Flere generationer har købt lod hos Nygaards kaffe

Forhandleren i Frederikshavn har solgt Varelotteriet i snart 20 år, men forretningen er langt over 100 år gammel. Mød ejeren af den hyggeligste kaffebutik i dette interview.

Hans kone drømte, de vandt. Dagen efter skete det

Fredag den 24. maj fik en heldig Varelotteri-spiller fra Herning besked om, at han havde vundet topgevinsten og nu kunne kalde sig selv for millionær. Han var dog forberedt på, at det ville ske. Hans kone havde nemlig drømt om det aftenen forinden.

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

Kvinde fra Ribe: ”Nu stopper jeg med at arbejde!”

En kvinde fra Ribe fik sig noget af en overraskelse, da en SMS-besked afslørede hendes store gevinst på 1,5 millioner kroner i Varelotteriet. Læs mere om, hvordan hendes drøm blev til virkelighed efter 10 års dedikeret spil.

Millionær fra Ebeltoft: "Jeg skreg af glæde!"

Efter 30 år havde en kvinde fra Ebeltoft mistet håbet om at vinde den store gevinst. Men så ringede forhandleren fra Legekæden pludselig med en glædelig nyhed: Kvinden var netop blevet millionær i Varelotteriet.

Million-lod købt i Nordisk Korthandel på Vesterbro

”Jeg troede, de tog gas på mig, da de ringede inde fra forretningen,” fortæller den glade Varelotteri-spiller og vinder af 1 million kroner. Ifølge hende selv er hun stadig ’en gammel, sindig jyde,’ selvom hun i mange år har boet på Frederiksberg, så pengene skal ikke bare klattes væk.

Nordjyde blev millionær, mens hun spiste frokost

Kvinden var i fuld gang med at bestille fra menukortet, da vi forsøgte at ringe og fortælle hende den gode nyhed. Men der var et problem. Telefonen var løbet tør for strøm. Læs historien om, hvilken betydning gevinsten fik for kvinden.

Populær forhandler i Farum: ”Bevar drømmen”

Per Kattrup, Varelotteriets mangeårige privatforhandler i Farum, har i en alder af 83 år valgt at gå på pension. Vi har talt med forhandleren om hans traditionsrige hjemmebesøg, hans populære stand på Farum Torv, og hvorfor det er vigtigt at holde fast i forventningens glæde.

Samme trækning: Kvinde vinder 25.000 og 1 mio. kr.

Først fik kvinden en SMS om, at hun havde vundet 25.000 kr. Derefter tikkede der en ny besked ind om, at hun også havde vundet hovedgevinsten – og var blevet millionær. Hun havde nemlig sidenummeret til det heldige vinderlod.

Vejle-millionær: ”Den slags sker kun for naboen!"

En heldig lotteri-spiller fra Vejle blev fredag den 8. marts ramt af et lykketilfælde, der ifølge hende selv ”var så stort, at jeg ikke kunne forstå det.” Hun vandt nemlig topgevinsten på 1 million kroner i Varelotteriet.

Vendsyssel-kvinde får 1 mio. kr. på vundet lod

Tirsdag den 17. januar fik en heldig kvinde sig noget af en overraskelse, da hun vandt hovedpræmien på 1 million kr. i Varelotteriet. Hvad der gør historien endnu bedre er, at kvinden kort tid forinden havde vundet det heldige lod i en konkurrence på sociale medier.

Vinder 1 million kr. på lod købt dagen før

Nogle gange er man bare ufatteligt heldig. Det oplevede en mand fra Roskildes omegn, da han torsdag vandt 1 million kr. på et Varelotteri-lod, han havde købt dagen før.

Vinder af 1 mio: "Det er min lille hemmelighed"

En kvindelig Varelotteri-spiller fra Odense fik fredag den 17. februar 2023 den besked, mange nok drømmer om at få på et tidspunkt i deres liv: Hun var blevet millionær. Kvinden kan se frem til, at der en af de kommende dage vil rulle seks nuller med et 1-tal foran ind på hendes konto.

Vinder af 1 mio: Fik kaffen galt i halsen

En kvinde sad og spiste morgenmad med sin familie, da dagen pludselig blev vendt på hovedet af et telefonopkald. Her fik hun at vide, at hun havde vundet hovedgevinsten i Varelotteriet og nu kunne kalde sig millionær.