Næste trækning om:
11
DAGE
15
TIMER
26
MIN
06
SEK

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

De fleste af os har nok prøvet at dagdrømme om at vinde den store gevinst i lotteriet. Men for en kvinde fra Hobro bliver det nu ikke længere kun ved drømmene. Fredag den 11. november blev hun nemlig ringet op af en medarbejder fra boghandlen i Adelgade, der fortalte, at hun havde vundet topgevinsten på 2 millioner kroner i Varelotteriet.

 

”Da jeg fik beskeden, var jeg ude at købe ind i Rema 1000, og det var lige før, at jeg måtte støtte mig til en af hylderne. Jeg blev først helt stum af overraskelse. Så spurgte jeg, om der blev taget pis på mig,” fortæller den overraskede Varelotteriet-vinder, der bagefter fattede sig nok til at kunne gøre sit indkøb færdigt.

 

I Hobro Boghandel glædede man sig over at kunne overbringe den fantastiske nyhed til spilleren.

 

”Alle forhandlere drømmer jo om den dag, de kan ringe til en af deres spillere og vende deres verden på hovedet med beskeden om, at de har vundet topgevinsten,” fortæller medarbejderen, der ringede til spilleren.  

 

”Vi krydser altid fingre for vores spillere.”

 

Har ikke været heldig før

Den nyslåede millionær fortæller, at hun har spillet med i Varelotteriet i mange år og altid på det samme lodnummer. Alligevel havde hun aldrig troet, hun skulle vinde.

 

”Indtil i dag har jeg ikke vundet andet end smågevinster. Nu vil jeg selvfølgelig fortsætte med at spille på mit lod. Jeg kan jo se, at det er et heldigt nummer,” siger Hobro-spilleren, der også kan sige lidt om, hvad hun skal bruge gevinsten på.

 

”Vi vil gøre huset i stand. Men ellers tror jeg bare, vi tager det, som det kommer.”

 

Som spiller støtter du det lokale

Som spiller i Varelotteriet støtter man lokalmiljøet gennem køb af lodsedler. I Hobro og omegn modtager lokale foreninger to gange årligt et beløb baseret på antal solgte lodsedler i området.

 

Derudover donerer Varelotteriet penge til landsdækkende sociale-og humanitære organisationer – blandt andre Rådet for Sikker Trafik, Det Kriminalpræventive Råd og Mødrehjælpen.

Hos Varelotteriet trækkes der lod om millionerne to gange om måneden. Næste trækning er den 23. oktober. Lodsedler kan købes på www.varelotteriet.dk eller via Varelotteriets lokale forhandlere.

 

Find nærmeste forhandler på Varelotteriets hjemmeside eller ved at ringe på telefon 3929 6088.


Varelotteriets vinderhistorier

Har du ofte spurgt dig selv, hvad du ville gøre med pengene, hvis du vandt en million kroner? Her på siden kan du dykke ned i vores glade, hjertevarme, sjove, spøjse vinderhistorier og høre, hvordan nogle af Varelotteriets vindere reagerede på at få at vide, de havde vundet en stor gevinst. God læselyst.

”Jeg troede, at nogen ville stå og grine af mig”

Da kvinden fra Aarhus blev ringet op af sin forhandler med nyheden om, at hun havde vundet en million, var hun sikker på, at det var telefonfis. Siden blev hun overbevist. Læs her, hvad hun brugte pengene på.

”Min søn troede ikke på, at det var sandt”

75.000 kroner – så meget vandt en kvinde fra Østjylland i Varelotteriet, og det hjalp hende med at komme på fode igen. Læs historien om, hvordan gevinsten ændrede spillerens liv.

Blev millionær for en 50’er

Et kviklod i Varelotteriet, købt af en Haderslev-kvinde for 50 kr. per trækning, gik i fredags hen og blev det heldige vinderlod. Kvinden, der har spillet i Varelotteriet i 30 år, kan nu kalde sig nyslået millionær.

Butikken Ærøpigen værner om fællesskabet

For tre år siden åbnede Ærøpigen i Marstal. Udover at sælge garn og lokalproducerede varer lægger butikken også lokaler til nørklecaféer, foredrag og strikkeformiddage, der samler ærøboerne. Og ikke mindst holder Ærøpigen liv i Marstals salg af Varelotteriet, et af Danmarks ældste klasselotterier.

Den særligt heldige boghandel i Nørresundby

Varelotteri-forhandler Michael Clausen sælger lykkenumre fra sin Bog & Idé. Hele tre milliongevinster er nemlig blevet vundet i butikken hen over de seneste år. Vi har talt med forhandleren for at høre ham om, hvad det bedste ved jobbet er.

Festdag i Ulfborg: Kvinde vinder 1 million kroner

En check blev hængt op i vinduet, flag blev sat frem og den røde løber rullet ud hos Ulfborg Isenkram, da der den 8. september blev fundet en vinder af 1 million kroner i butikken. Ejer, John Sørensen, fortæller, at det ikke er første gang i butikkens historie, at heldet slår ned.

Flere generationer har købt lod hos Nygaards kaffe

Forhandleren i Frederikshavn har solgt Varelotteriet i snart 20 år, men forretningen er langt over 100 år gammel. Mød ejeren af den hyggeligste kaffebutik i dette interview.

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

Kvinde fra Ribe: ”Nu stopper jeg med at arbejde!”

En kvinde fra Ribe fik sig noget af en overraskelse, da en SMS-besked afslørede hendes store gevinst på 1,5 millioner kroner i Varelotteriet. Læs mere om, hvordan hendes drøm blev til virkelighed efter 10 års dedikeret spil.

Millionær fra Ebeltoft: "Jeg skreg af glæde!"

Efter 30 år havde en kvinde fra Ebeltoft mistet håbet om at vinde den store gevinst. Men så ringede forhandleren fra Legekæden pludselig med en glædelig nyhed: Kvinden var netop blevet millionær i Varelotteriet.

Million-lod købt i Nordisk Korthandel på Vesterbro

”Jeg troede, de tog gas på mig, da de ringede inde fra forretningen,” fortæller den glade Varelotteri-spiller og vinder af 1 million kroner. Ifølge hende selv er hun stadig ’en gammel, sindig jyde,’ selvom hun i mange år har boet på Frederiksberg, så pengene skal ikke bare klattes væk.

Nordjyde blev millionær, mens hun spiste frokost

Kvinden var i fuld gang med at bestille fra menukortet, da vi forsøgte at ringe og fortælle hende den gode nyhed. Men der var et problem. Telefonen var løbet tør for strøm. Læs historien om, hvilken betydning gevinsten fik for kvinden.

Populær forhandler i Farum: ”Bevar drømmen”

Per Kattrup, Varelotteriets mangeårige privatforhandler i Farum, har i en alder af 83 år valgt at gå på pension. Vi har talt med forhandleren om hans traditionsrige hjemmebesøg, hans populære stand på Farum Torv, og hvorfor det er vigtigt at holde fast i forventningens glæde.

Samme trækning: Kvinde vinder 25.000 og 1 mio. kr.

Først fik kvinden en SMS om, at hun havde vundet 25.000 kr. Derefter tikkede der en ny besked ind om, at hun også havde vundet hovedgevinsten – og var blevet millionær. Hun havde nemlig sidenummeret til det heldige vinderlod.

Vejle-millionær: ”Den slags sker kun for naboen!"

En heldig lotteri-spiller fra Vejle blev fredag den 8. marts ramt af et lykketilfælde, der ifølge hende selv ”var så stort, at jeg ikke kunne forstå det.” Hun vandt nemlig topgevinsten på 1 million kroner i Varelotteriet.

Vendsyssel-kvinde får 1 mio. kr. på vundet lod

Tirsdag den 17. januar fik en heldig kvinde sig noget af en overraskelse, da hun vandt hovedpræmien på 1 million kr. i Varelotteriet. Hvad der gør historien endnu bedre er, at kvinden kort tid forinden havde vundet det heldige lod i en konkurrence på sociale medier.

Vinder 1 million kr. på lod købt dagen før

Nogle gange er man bare ufatteligt heldig. Det oplevede en mand fra Roskildes omegn, da han torsdag vandt 1 million kr. på et Varelotteri-lod, han havde købt dagen før.

Vinder af 1 mio: "Det er min lille hemmelighed"

En kvindelig Varelotteri-spiller fra Odense fik fredag den 17. februar 2023 den besked, mange nok drømmer om at få på et tidspunkt i deres liv: Hun var blevet millionær. Kvinden kan se frem til, at der en af de kommende dage vil rulle seks nuller med et 1-tal foran ind på hendes konto.

Vinder af 1 mio: Fik kaffen galt i halsen

En kvinde sad og spiste morgenmad med sin familie, da dagen pludselig blev vendt på hovedet af et telefonopkald. Her fik hun at vide, at hun havde vundet hovedgevinsten i Varelotteriet og nu kunne kalde sig millionær.