Køb lodsedler Min side
NY GEVINSTPLAN OG PRIS FRA SERIE 273. Læs mere
Næste trækning om:
04
DAGE
18
TIMER
55
MIN
35
SEK

Den særligt heldige boghandel i Nørresundby

Varelotteri-forhandler Michael Clausen sælger lykkenumre fra sin Bog & Idé. Hele tre milliongevinster er nemlig blevet vundet i butikken hen over de seneste år. Vi har talt med forhandleren for at høre ham om, hvad det bedste ved jobbet er.

”Det kan jeg ikke huske. Jeg ser fremad og ikke bagud.”

 

Sådan svarer forhandler af Varelotteriet og ejer af Bog & Idé i Nørresundby, Michael Clausen, til spørgsmålet om, hvor længe han har solgt lodder i sin butik. Men han gætter alligevel på, at det er vel over 10 år.

 

Efter eget udsagn valgte Michael Clausen at blive forhandler af to årsager. For det første for at bidrage til bylivet i Nørresundby.

 

”For det andet, fordi min oldefar var privatforhandler af Varelotteriet. Jeg kan huske, da jeg var dreng, hvordan der blev brygget kaffe og stillet frem i hjemmekontoret, når spillerne kom på besøg op til hovedfornyelsen,” fortæller forhandleren.

 

Tre milliongevinster vundet

Der er mange gode grunde til at købe sit lod i Bog & Idé i Nørresundby, men her nævnes foreløbig tre: De hele tre milliongevinster, der inden for de seneste år er vundet i butikken.Der er noget, der tyder på, at Michael Clausens boghandel er særligt heldig.

 

”Der er især to ting, jeg elsker ved mit job,” fortæller han og fortsætter:

 

”At sælge en skoletaske til en ny skoleelev – man kan ligefrem se lyset i deres øjne. Og så ringe til en vinder af en million kroner. Jeg elsker at gøre folk glade.”

 

Engang ringede Michael Clausen til en heldig Varelotteri-vinder, der dog ikke troede på ham.

 

”Efter jeg forgæves havde forsøgt at overbevise ham i 45 minutter, bad jeg til sidst om at tale med hans kone. Derefter kom de begge ned i butikken. Her fik de bekræftet at jo – den var skam god nok,” ler Nørresundby-forhandleren af mindet.

 

Som en lille krølle på halen fortæller boghandleren, at det faktisk ikke kun er i Varelotteriet, at forretningen har haft heldige millionvindere. Faktisk er der også solgt milliongevinst fra andre end Varelotteriet, så måske er der noget om snakken om, at kunderne i Michael Clausens butik er ekstra heldige.  

 

En nem måde at falde i snak på

Ofte har spillerne i Nørresundby haft deres lodder i generationer. De faste spillere er uundværlige – og for at få nye, faste spillere har Michael Clausen blandt andet været på Forårsmessen i Aalborg for at sælge lodder.

 

”Det er sjovt at prøve noget nyt – som fx at besøge messen. Desuden er det at sælge lodder en dejlig nem måde at komme i snak med mennesker på.”  


Varelotteriets vinderhistorier

Har du ofte spurgt dig selv, hvad du ville gøre med pengene, hvis du vandt en million kroner? Her på siden kan du dykke ned i vores glade, hjertevarme, sjove, spøjse vinderhistorier og høre, hvordan nogle af Varelotteriets vindere reagerede på at få at vide, de havde vundet en stor gevinst. God læselyst.

”Jeg troede, at nogen ville stå og grine af mig”

Da kvinden fra Aarhus blev ringet op af sin forhandler med nyheden om, at hun havde vundet en million, var hun sikker på, at det var telefonfis. Siden blev hun overbevist. Læs her, hvad hun brugte pengene på.

”Min søn troede ikke på, at det var sandt”

75.000 kroner – så meget vandt en kvinde fra Østjylland i Varelotteriet, og det hjalp hende med at komme på fode igen. Læs historien om, hvordan gevinsten ændrede spillerens liv.

Den særligt heldige boghandel i Nørresundby

Varelotteri-forhandler Michael Clausen sælger lykkenumre fra sin Bog & Idé. Hele tre milliongevinster er nemlig blevet vundet i butikken hen over de seneste år. Vi har talt med forhandleren for at høre ham om, hvad det bedste ved jobbet er.

Flere generationer har købt lod hos Nygaards kaffe

Forhandleren i Frederikshavn har solgt Varelotteriet i snart 20 år, men forretningen er langt over 100 år gammel. Mød ejeren af den hyggeligste kaffebutik i dette interview.

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

Kvinde fra Ribe: ”Nu stopper jeg med at arbejde!”

En kvinde fra Ribe fik sig noget af en overraskelse, da en SMS-besked afslørede hendes store gevinst på 1,5 millioner kroner i Varelotteriet. Læs mere om, hvordan hendes drøm blev til virkelighed efter 10 års dedikeret spil.

Million-lod købt i Nordisk Korthandel på Vesterbro

”Jeg troede, de tog gas på mig, da de ringede inde fra forretningen,” fortæller den glade Varelotteri-spiller og vinder af 1 million kroner. Ifølge hende selv er hun stadig ’en gammel, sindig jyde,’ selvom hun i mange år har boet på Frederiksberg, så pengene skal ikke bare klattes væk.

Nordjyde blev millionær, mens hun spiste frokost

Kvinden var i fuld gang med at bestille fra menukortet, da vi forsøgte at ringe og fortælle hende den gode nyhed. Men der var et problem. Telefonen var løbet tør for strøm. Læs historien om, hvilken betydning gevinsten fik for kvinden.

Populær forhandler i Farum: ”Bevar drømmen”

Per Kattrup, Varelotteriets mangeårige privatforhandler i Farum, har i en alder af 83 år valgt at gå på pension. Vi har talt med forhandleren om hans traditionsrige hjemmebesøg, hans populære stand på Farum Torv, og hvorfor det er vigtigt at holde fast i forventningens glæde.

Rosa: ”Mine spillere har tillid til min kiosk”

I Horsens ligger Nørrebros kiosk, hvor ejer, Rosa Benkjer, har et blødt hjerte for at sælge lodder. Læs interviewet med Varelotteri-forhandleren her.

Samme trækning: Kvinde vinder 25.000 og 1 mio. kr.

Først fik kvinden en SMS om, at hun havde vundet 25.000 kr. Derefter tikkede der en ny besked ind om, at hun også havde vundet hovedgevinsten – og var blevet millionær. Hun havde nemlig sidenummeret til det heldige vinderlod.

Vendsyssel-kvinde får 1 mio. kr. på vundet lod

Tirsdag den 17. januar fik en heldig kvinde sig noget af en overraskelse, da hun vandt hovedpræmien på 1 million kr. i Varelotteriet. Hvad der gør historien endnu bedre er, at kvinden kort tid forinden havde vundet det heldige lod i en konkurrence på sociale medier.

Vinder 1 million kr. på lod købt dagen før

Nogle gange er man bare ufatteligt heldig. Det oplevede en mand fra Roskildes omegn, da han torsdag vandt 1 million kr. på et Varelotteri-lod, han havde købt dagen før.

Vinder af 1 mio: "Det er min lille hemmelighed"

En kvindelig Varelotteri-spiller fra Odense fik fredag den 17. februar 2023 den besked, mange nok drømmer om at få på et tidspunkt i deres liv: Hun var blevet millionær. Kvinden kan se frem til, at der en af de kommende dage vil rulle seks nuller med et 1-tal foran ind på hendes konto.