Køb lodsedler Min side
OBS VIGTIG meddelelse til Betalingsservicespillere
På din betalingsserviceoversigt for september fremgår det, at du har fået en ny aftale med Varelotteriet A/S, hvor der står et lodnummer på aftalen. Dette er ikke dit lodnummer, men dit kundenummer. Dette er en opsætningsfejl i oversigten. Du kommer ikke til at betale for ekstra lodder.
Din nuværende aftale med Varelotteriet har blot fået et nyt aftalenummer i forbindelse med at Varelotteriet har fået nyt CVR.nr. Dit spil vil fortsætte som det plejer, du bevarer det samme lodnummer/re, og du vil blive opkrævet som du plejer. Du behøver ikke foretage dig noget.
Vi beklager fejlen. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til os på tlf.: 39296088.
Næste trækning om:
13
DAGE
07
TIMER
37
MIN
33
SEK
Info

Sådan spiller du med...

Du kan købe din lodseddel til Varelotteriet på to måder: Online eller hos en forhandler. Er det første gang, du spiller med, får du her et hurtigt overblik. Du kan læse mere om selve lotteriet og om gevinsterne under spørgsmål og svar.

Køb din lodseddel online
Her på hjemmesiden kan du købe lodsedler til hele sæsonen. Du kan vælge at spille med over Betalingsservice eller over dit betalingskort, så din lodseddel automatisk bliver fornyet hvert kvartal. Når du vinder, bliver gevinsten automatisk sat ind på din bankkonto.


Køb din lodseddel hos din forhandler

Hos forhandlerne kan du vælge at købe en lodseddel, der gælder for:

  • En sæson på 3 måneder (bestående af 6 trækninger)
  • En serie på 6 måneder (bestående af 12 trækninger)
  • En enkelt trækning

Find nærmeste forhandler

Du kan få meget mere at vide hos forhandleren. Inden du snører skoene og suser ud ad døren, får du lige et par ekstra tips, du kan overveje på vejen.


De fleste, der allerede spiller, vælger at:

  • Sige ja tak til Xtra Chancen. For kun 25 kr. for en hel sæson, er du med i en særlig lodtrækning om over 14.000 ekstra gevinster.
  • Købe en lodseddel til en hel sæson, dvs. hele 6 trækninger over 3 måneder. Så skal du ikke huske at forny lodsedlen, og du går ikke glip af en eneste trækning.

Læs mere om lotteriet og gevinsterne

Forside
Spil med
Tilmeld Betalingsservice
Min side
Tjek om du har vundet
Om Varelotteriet
Vinderhistorier