Køb lodsedler Min side
Næste trækning om:
10
DAGE
20
TIMER
55
MIN
52
SEK

Rosa: ”Mine spillere har tillid til min kiosk”

I Horsens ligger Nørrebros kiosk, hvor ejer, Rosa Benkjer, har et blødt hjerte for at sælge lodder. Læs interviewet med Varelotteri-forhandleren her.

I 17 år har Rosa Benkjer ejet Nørrebros kiosk på Nørretorv 2 i Horsens, og i hele samme periode har hun solgt Varelotteri-lodder til sine trofaste spillere.

 

”Da jeg overtog kiosken, var der allerede en flot, stor kollektion. Kiosken går helt tilbage til 40’erne, så måske er kollektionen lige så gammel?” siger Rosa Benkjer, der fortæller, at med så mange spillere, som hun har, blev det noget nemmere, da hun ikke længere skulle stå og manuelt ajourføre i store, tykke mapper, da spillet mestendels blev digitalt.

 

”Men jeg gjorde det jo alligevel, for jeg har et blødt hjerte for Varelotteriet. Jeg kan ikke undvære det. På grund af omsætningen, ja, men også på grund af mine stabile spillere. Når en af dem vinder en stor gevinst, elsker jeg at kunne ringe dem op og overbringe de gode nyheder.”   

 

I starten troede hun ikke på mig!

Den største gevinst, en af Rosa Benkjers spillere har vundet i Varelotteriet, er 50.000 kroner.

 

”Hun var en ældre dame, der boede i en lille by uden for Horsens. Da jeg ringede til hende, bad jeg hende om at sidde ned, inden jeg gav hende overraskelsen. Men som mange andre ældre var hun opmærksom på ikke at stole på nogen, der ringer og fortæller om store pengebeløb, så i starten troede hun ikke på mig! Det tog noget tid, før hun genkendte min stemme,” siger Rosa Benkjer med et grin.

 

Hvad er det vigtigste for dig som forhandler af Varelotteriet?

 

”Det vigtigste for mig er, at mine spillere, som jeg kender de fleste af, føler et stærkt tilhørsforhold og en god tillid til min kiosk. Det er mit indtryk, at de altid er glade for at komme her.”

 


Varelotteriets vinderhistorier

Har du ofte spurgt dig selv, hvad du ville gøre med pengene, hvis du vandt en million kroner? Her på siden kan du dykke ned i vores glade, hjertevarme, sjove, spøjse vinderhistorier og høre, hvordan nogle af Varelotteriets vindere reagerede på at få at vide, de havde vundet en stor gevinst. God læselyst.

”Jeg troede, at nogen ville stå og grine af mig”

Da kvinden fra Aarhus blev ringet op af sin forhandler med nyheden om, at hun havde vundet en million, var hun sikker på, at det var telefonfis. Siden blev hun overbevist. Læs her, hvad hun brugte pengene på.

”Min søn troede ikke på, at det var sandt”

75.000 kroner – så meget vandt en kvinde fra Østjylland i Varelotteriet, og det hjalp hende med at komme på fode igen. Læs historien om, hvordan gevinsten ændrede spillerens liv.

Den særligt heldige boghandel i Nørresundby

Varelotteri-forhandler Michael Clausen sælger lykkenumre fra sin Bog & Idé. Hele tre milliongevinster er nemlig blevet vundet i butikken hen over de seneste år. Vi har talt med forhandleren for at høre ham om, hvad det bedste ved jobbet er.

Flere generationer har købt lod hos Nygaards kaffe

Forhandleren i Frederikshavn har solgt Varelotteriet i snart 20 år, men forretningen er langt over 100 år gammel. Mød ejeren af den hyggeligste kaffebutik i dette interview.

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

Nordjyde blev millionær, mens hun spiste frokost

Kvinden var i fuld gang med at bestille fra menukortet, da vi forsøgte at ringe og fortælle hende den gode nyhed. Men der var et problem. Telefonen var løbet tør for strøm. Læs historien om, hvilken betydning gevinsten fik for kvinden.

Populær forhandler i Farum: ”Bevar drømmen”

Per Kattrup, Varelotteriets mangeårige privatforhandler i Farum, har i en alder af 83 år valgt at gå på pension. Vi har talt med forhandleren om hans traditionsrige hjemmebesøg, hans populære stand på Farum Torv, og hvorfor det er vigtigt at holde fast i forventningens glæde.

Rosa: ”Mine spillere har tillid til min kiosk”

I Horsens ligger Nørrebros kiosk, hvor ejer, Rosa Benkjer, har et blødt hjerte for at sælge lodder. Læs interviewet med Varelotteri-forhandleren her.

Vinder 1 million kr. på lod købt dagen før

Nogle gange er man bare ufatteligt heldig. Det oplevede en mand fra Roskildes omegn, da han torsdag vandt 1 million kr. på et Varelotteri-lod, han havde købt dagen før.