Køb lodsedler Min side
Næste trækning om:
10
DAGE
21
TIMER
06
MIN
05
SEK

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

De fleste af os har nok prøvet at dagdrømme om at vinde den store gevinst i lotteriet. Men for en kvinde fra Hobro bliver det nu ikke længere kun ved drømmene. Fredag den 11. november blev hun nemlig ringet op af en medarbejder fra boghandlen i Adelgade, der fortalte, at hun havde vundet topgevinsten på 2 millioner kroner i Varelotteriet.

 

”Da jeg fik beskeden, var jeg ude at købe ind i Rema 1000, og det var lige før, at jeg måtte støtte mig til en af hylderne. Jeg blev først helt stum af overraskelse. Så spurgte jeg, om der blev taget pis på mig,” fortæller den overraskede Varelotteriet-vinder, der bagefter fattede sig nok til at kunne gøre sit indkøb færdigt.

 

I Hobro Boghandel glædede man sig over at kunne overbringe den fantastiske nyhed til spilleren.

 

”Alle forhandlere drømmer jo om den dag, de kan ringe til en af deres spillere og vende deres verden på hovedet med beskeden om, at de har vundet topgevinsten,” fortæller medarbejderen, der ringede til spilleren.  

 

”Vi krydser altid fingre for vores spillere.”

 

Har ikke været heldig før

Den nyslåede millionær fortæller, at hun har spillet med i Varelotteriet i mange år og altid på det samme lodnummer. Alligevel havde hun aldrig troet, hun skulle vinde.

 

”Indtil i dag har jeg ikke vundet andet end smågevinster. Nu vil jeg selvfølgelig fortsætte med at spille på mit lod. Jeg kan jo se, at det er et heldigt nummer,” siger Hobro-spilleren, der også kan sige lidt om, hvad hun skal bruge gevinsten på.

 

”Vi vil gøre huset i stand. Men ellers tror jeg bare, vi tager det, som det kommer.”


Varelotteriets vinderhistorier

Har du ofte spurgt dig selv, hvad du ville gøre med pengene, hvis du vandt en million kroner? Her på siden kan du dykke ned i vores glade, hjertevarme, sjove, spøjse vinderhistorier og høre, hvordan nogle af Varelotteriets vindere reagerede på at få at vide, de havde vundet en stor gevinst. God læselyst.

”Jeg troede, at nogen ville stå og grine af mig”

Da kvinden fra Aarhus blev ringet op af sin forhandler med nyheden om, at hun havde vundet en million, var hun sikker på, at det var telefonfis. Siden blev hun overbevist. Læs her, hvad hun brugte pengene på.

”Min søn troede ikke på, at det var sandt”

75.000 kroner – så meget vandt en kvinde fra Østjylland i Varelotteriet, og det hjalp hende med at komme på fode igen. Læs historien om, hvordan gevinsten ændrede spillerens liv.

Den særligt heldige boghandel i Nørresundby

Varelotteri-forhandler Michael Clausen sælger lykkenumre fra sin Bog & Idé. Hele tre milliongevinster er nemlig blevet vundet i butikken hen over de seneste år. Vi har talt med forhandleren for at høre ham om, hvad det bedste ved jobbet er.

Flere generationer har købt lod hos Nygaards kaffe

Forhandleren i Frederikshavn har solgt Varelotteriet i snart 20 år, men forretningen er langt over 100 år gammel. Mød ejeren af den hyggeligste kaffebutik i dette interview.

Hobro-spiller vinder topgevinst på 2 millioner

Det heldige lod er købt i Hobro Boghandel i Adelgade. Den nyslåede millionær, der har spillet med i lotteriet i mange år, fik den utrolige besked, da hun var ude at købe ind.

Nordjyde blev millionær, mens hun spiste frokost

Kvinden var i fuld gang med at bestille fra menukortet, da vi forsøgte at ringe og fortælle hende den gode nyhed. Men der var et problem. Telefonen var løbet tør for strøm. Læs historien om, hvilken betydning gevinsten fik for kvinden.

Populær forhandler i Farum: ”Bevar drømmen”

Per Kattrup, Varelotteriets mangeårige privatforhandler i Farum, har i en alder af 83 år valgt at gå på pension. Vi har talt med forhandleren om hans traditionsrige hjemmebesøg, hans populære stand på Farum Torv, og hvorfor det er vigtigt at holde fast i forventningens glæde.

Rosa: ”Mine spillere har tillid til min kiosk”

I Horsens ligger Nørrebros kiosk, hvor ejer, Rosa Benkjer, har et blødt hjerte for at sælge lodder. Læs interviewet med Varelotteri-forhandleren her.

Vinder 1 million kr. på lod købt dagen før

Nogle gange er man bare ufatteligt heldig. Det oplevede en mand fra Roskildes omegn, da han torsdag vandt 1 million kr. på et Varelotteri-lod, han havde købt dagen før.