Min side
Næste trækning om:
22
DAGE
21
TIMER
49
MIN
44
SEK
Info

Persondatapolitik

Information om Varelotteriets persondatapolitik

Introduktion:
Denne persondatapolitik giver dig de oplysninger vi er forpligtet til at give dig.
Den forklarer også, hvordan Varelotteriet indsamler/registrerer, deler og bruger dine personoplysninger.
Du vil også finde oplysninger om, hvordan du kan udøve dine rettigheder sidst i denne politik.
 
Dataansvarlig:
Varelotteriet
Alm. Dansk Vare- og Industrilotteri, CVR: 17481819.
Rosbæksvej 5
2100 København Ø
Tlf.: 39 29 60 88
E-mail: info@varelotteriet.dk
 
Indsamling af dine personlige oplysninger:

 

Indsamling til brug for afvikling af spil:

 

Grundlag:
Opfyldelse af vores aftale med dig om at spille i Varelotteriet.

 

Formål:
At kunne afvikle vores spil overfor dig, herunder at kunne sende dig servicebeskeder via elektronisk post.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Vi indsamler de oplysninger der er nødvendige for at kunne afvikle vores spil.
Ved af køb af lodder online indsamler vi oplysninger om dit navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail.
Hvis du køber dit lod hos en forhandler, vælger du selv om du vil have dit navn m.v. på din lodseddel, da lodsedlen er et ihændehaverbevis. 
Betaler du online eller tilmelder du dig betalingsservice, indsamler vi også oplysninger om dit kontonummer og bankforbindelse/dit betalingskort samt dit cpr-nummer.
Ved udbetaling af større præmier indsamler Varelotteriet også oplysninger om din bankforbindelse og kontonummer, hvis vi ikke har dem i forvejen. Vi kan ikke udbetale gevinsterne, hvis vi ikke modtager disse oplysninger.
For at kunne holde dine oplysninger opdaterede og korrekte supplerer og opdaterer Varelotteriet dine personoplysninger ved at indhente oplysninger fra private og offentlige registre. Det gælder f.eks. adresseoplysninger.
Du kan til enhver tid bede os om at rette dine oplysninger, hvis de ikke er korrekte. Anvender du ”min side” kan du selv logge ind og rette. Hvis ikke, så kan du bede os eller din forhandler om at få rettet dine oplysninger.
 
Indsamlingskilder:
Vi indsamler dine personoplysninger fra dig, når du giver os dem på vores onlineplatforme eller til vores forhandlere samt når du er i personlig kontakt med os og når du besøger vores onlineplatforme.

 

 

Klub Varelotteriet:

 

Grundlag: 
Det kræver dit samtykke for at være medlem af klubben.
På Min Side kan du altid tilbagekalde dit samtykke og med virkning for fremtiden melde dig ud af Klub Varelotteriet.

 

Formål:
Formålet med Klub Varelotteriet er at tilbyde aktive spillere rabatter og andre fordele fra vores samarbejdspartnere.
Yderligere informationer vi indsamler ud over dem vi bruger til at afvikle vores spil:
Når du giver samtykke til at deltage i Klub Varelotteriet kan vi indsamle en række yderligere oplysninger om dit brug af Klub Varelotteriet, herunder hvem du giver samtykke til af vores samarbejdspartnere.
Vi får også oplysninger om dine køb hos vores samarbejdspartnere, hvis vi har indgået en aftale herom med vores samarbejdspartnere.
Vi bruger alene disse oplysninger til at administrere Klub Varelotteriet.
Tjenesten ’Klub Varelotteriet’ drives på vores vegne af Billetsalget.Dk ApS, cvr: 34472548, med hvem vi har indgået en behørig databehandleraftale.

 

Samtykke til leverandøren:
Anvendelse af nogle af Klub Varelotteriets tilbud forudsætter, at du giver samtykke til at leverandøren kan kontakte dig i forbindelse med den endelige aftale om din anvendelse af et Klub Varelotteriet tilbud.
Giver du dette samtykke, så giver du samtidig samtykke til, at Varelotteriet må videregive de relevante kontaktoplysninger til pågældende leverandør, som så bliver dataansvarlig for de modtagne oplysninger.

 

 

Indsamling til brug for markedsføring via elektronisk post:

 

Grundlag:
Vores legitime interesse i at kunne markedsføre vores services.

 

Formål:
Markedsføring via elektronisk post.

 

Oplysninger vi anvender:
Vi anvender din e-mail og dit mobilnummer til at sende dig markedsføring, forudsat at du har givet samtykke til, at vi må sende dig markedsføring ved hjælp af elektronisk post.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Du kan under ”Elektronisk Post” se, hvordan du gør.
Trækker du samtykket tilbage anvender vi fortsat din e-mail/dit mobilnummer til at sende dig servicebeskeder.
Vi kan også anvende de oplysninger vi indsamler via brug af cookies, til at gøre vores nyhedsbreve mere personligt.

 

Indsigelse:
Når grundlaget for vores brug af dine personlige oplysninger er vores legitime interesse, har du altid ret til at gøre indsigelse mod vores brug af dine personlige oplysninger til markedsføring.
Ønsker du at gøre indsigelse så sender du en mail til indsigelse@varelotteriet.dk med tydelige angivelse af hvem du er og hvorfor du gør indsigelse mod vores brug af dine personlige oplysninger til markedsføring.

 

 

Indsamling til markedsføring på andre måder end ved hjælp af elektronisk post:

 

Grundlag:
Vores legitime interesse i at kunne markedsføre vores tilbud og optimere vores services.

 

Formål:
Markedsføring og optimering af vores services.

 

Oplysninger vi indsamler:
Varelotteriet indsamler oplysningerne om alle besøgende, der får adgang til vores hjemmesider, sociale medie-sider eller tjenester via enhver mobilapplikation, platform, eller anden enhed. Vi kan også indsamle oplysninger på andre platforme, hvor der findes et tilstrækkeligt cookie-samtykke.
Vi indsamler oplysninger om hvilke enhed du har, hvilken ip adresse du anvender, om du logger ind på vores side, hvad du ser på vores side og hvor du kommer fra og hvor du går hen efter du har besøgt vores side.
Vi kan også samle yderligere oplysninger om den enhed du benytter, hvis dit cookie samtykke tillader det.
Disse oplysninger anvender vi til bedre at kunne genkende din enhed næste gang du besøger vores onlineplatforme eller vores samarbejdspartnere. 
Vi bruger disse oplysninger til at lave markedsføring på internettet og optimere vores services. 
Du kan se i vores cookie-politik her om de oplysninger, vi indsamler om cookies.

 

Indsigelse:
Når grundlaget for vores brug af dine personlige oplysninger er vores legitime interesse, har du altid ret til at gøre indsigelse mod vores brug af dine personlige oplysninger til markedsføring.
Ønsker du at gøre indsigelse så sender du en mail til indsigelse@varelotteriet.dk med tydelige angivelse af hvem du er og at du gør indsigelse mod vores brug af dine personlige oplysninger til markedsføring. Gør du indsigelser, så stopper vi med brugen af dine oplysninger til markedsføring.

 

Videregivelse af dine oplysninger:
Vi videregiver alene dine oplysninger til andre dataansvarlige i følgende situationer:
• Når du har givet dit udtrykkelige samtykke.
• Til vores leverandører af betalingsløsninger, herunder MobilePay, ePay, Nets og INmobile, til brug for håndtering af betaling til os og udbetaling af dine gevinster. 
I vores cookie-politik kan du se, hvordan indsamlede cookies-oplysninger bliver delt.
 
Sletning af persondata:
Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du har lodder hos os.
Efter kundeforholdets ophør opbevarer vi en række personoplysninger i 5 år for at opfylde kravene i lovgivningen.
Vindere af større gevinster bliver registreret og opbevaret i Varelotteriets fysiske arkiv. I henhold til lovgivningen opbevares disse data i 5 år, hvorefter de slettes.
Vi opbevarer din e-mail og dit mobilnummer og øvrige oplysninger til brug for at sende elektronisk post, så længe vi har et gyldig samtykke til at sende dig elektronisk post, selv om du ikke har nogen aktive lodder hos os.
Øvrige oplysninger til brug for markedsføring, opbevarer vi højest i en periode på 6 måneder efter oplysningerne er indsamlet.

 

Dine rettigheder:
Du kan altid anmode om indsigt i de oplysninger, vi har indsamlede om dig.
Du kan se de fleste oplysninger på ”Min Side”, klik her, hvor du også kan rette eventuelle oplysninger som ikke længere er korrekte.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til direkte markedsføring. Se mere ovenfor under ”Indsigelser”.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod vores øvrige behandling af dine oplysninger eller kræve dem slettet. Vi vil altid nøje behandle dine indsigelser og hvis vi ikke følger dem, herunder sletter dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet over vores beslutning.
Ønsker du at gøre indsigelse mod vores behandling eller ønsker du indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, kan du med fordel rette henvendelse til Varelotteriet på indsigelse@varelotteriet.dk
Du kan til enhver tid anmode om at få de oplysninger som du selv har givet os, udleveret herunder til anvendelse andre steder. Vi vil normalt udlevere dine oplysninger i én række formater, Html, Json, TEXT.

 

Klageadgang:
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk
 
Ændringer:
Hvis vi foretager ændringer i vores persondatapolitik, så giver vi dig besked herom via elektronisk post. Ændringerne vil gælde for indsamlinger vi foretager, efter du har modtaget vores nye persondatapolitik.

 

Version:
20200303

 

Forside
Spil med
Tilmeld Betalingsservice
Min side
Tjek om du har vundet
Om Varelotteriet